Siirry pääsisältöön

Minne ja miten kesäiset kulkuvälineet kuuluu pysäköidä?

Aihe: Naapurin puolesta kyselen

Minne ja miten kesäiset kulkuvälineet kuuluu pysäköidä?

Tässä blogissa kysymme naapurin puolesta, kuinka kesäisten kulkupelien pysäköinti YH Kotien kiinteistöillä sujuu mutkattomasti ja mitä asioita tulee huomioida säilytyksen aikana. Ohjeita noudattamalla varmistetaan, että kaikkien arki sujuu turvallisesti ja mukavasti.

Polkupyörät

YH Kotien kiinteistöjen pihoilta löytyy paikkoja polkupyörille. Lisäksi useimmissa taloissa on myös sisätiloissa säilytystilat. Muistathan lukita polkupyöräsi asianmukaisesti, myös silloin kun säilytät sitä pyörävarastossa.

Sähköpolkupyörät

Sähköpolkupyörät ovat yksi kasvavassa suosiossa oleva kulkuväline. YH Kotien kiinteistöissä akun lataaminen on sallittua vain valvotuissa tiloissa paloturvallisuuden varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että akkua ei saa jättää latautumaan pyörävarastoon.

Skootterit ja mopot

Perinteisesti nuorison keskuudessa suositut skootterit ja mopot tarjoavat kevyen ja ketterän vaihtoehdon moottoroidulla ajoneuvolla kulkemiseen niin kaupungissa kuin maaseudulla. Vaikka skootterit ja mopot ovat kevyitä ja pieniä kulkuvälineitä, niiden säilytyksessä on tärkeää noudattaa sääntöjä. YH Kotien kiinteistöjen alueilla skoottereita ja mopoja tulee säilyttää ainoastaan autoille tai moottoripyörille varatuilla paikoilla.

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulaudat ovat kasvaneet suosituiksi kulkuvälineiksi kaupunkiympäristöissä. Niiden avulla lyhyet matkat taittuvat nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Muistathan noudattaa yleistä huomaavaisuutta, kun lopetat sähköpotkulaudan käytön, jotta ne eivät tuki kulkuväyliä tai aiheuta kompastumisvaaraa.

Lisää samasta aiheesta

Naapurin puolesta kyselen

Miten asukastoimikuntaan pääsee mukaan?

Meille on tärkeää, että pääset mukaan päättämään taloyhtiösi asioista, sillä sinä tunnet parhaiten asuintalosi. Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa asumiseen ja kiinteistönpitoon liittyviin asioihin mm. asukaskokouksessa, asukastoimikunnassa sekä asumisoikeusasukkaat asukasverkoston kautta.
Lue lisää
Miten asukastoimikuntaan pääsee mukaan?