Siirry pääsisältöön
  • Etusivu
  • Blogi
  • Mitä taloyhtiön kevät- ja kesätyöt ...

Mitä taloyhtiön kevät- ja kesätyöt pitävät sisällään?

Aihe: Naapurin puolesta kyselen

Mitä taloyhtiön kevät- ja kesätyöt pitävät sisällään?

Hiekoitusten poisto ja pihakalusteet

Huoltoyhtiö huolehtii hiekoitusten poistamisesta viimeistään toukokuun loppuun mennessä, jolloin pääsemme nauttimaan puhtaista ja turvallisista kulkuväylistä. Samalla pihakalusteet ja keinut tuodaan takaisin paikoilleen, jotta voimme nauttia aurinkoisista päivistä ulkona.

Viherkasvillisuus

Viherpalvelu Pihatyömyyrät aloittaa kevään työt leikkaamalla pensaat ja huolehtimalla yhteisten alueiden viherkasvillisuudesta. 

Lannoitus ja rikkaruohojen kitkeminen

Kevään ja kesän aikana suoritetaan tarvittava lannoitus ja rikkaruohojen kitkeminen yhteisiltä alueilta. Näin varmistamme kasvien terveen kasvun sekä ehkäisemme ei-toivottujen kasvustojen leviämistä.

Nurmikon hoito

Huoltoyhtiö vastaa yhteisten alueiden nurmikon leikkaamisesta, jotta viheralueet pysyvät siisteinä ja hoidettuina. Asukkaat puolestaan vastaavat omien pihojen viheralueiden hoidosta.

Viherpalvelu hoitaa

Viherpalvelu hoitaa taloyhtiömme kulkuväylien puoleiset aidanteet pitäen ne siistinä ja hoidettuna. Asukkaat vastaavat omien asuntopihojensa puoleisten aitojen leikkaamisesta.

Puutarhajätteet

Puutarhajätteet on tärkeää hävittää asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Vie puutarhajätteet jätekeskuksiin, jotka vastaanottavat puutarhajätettä.. Näin varmistamme puutarhajätteiden kierrätyksen ja ympäristön säilymisen puhtaana ja viihtyisänä. 

Pirkanmaalla puutarhajätettä otetaan maksutta (max 2 kuutiota) Tarastenjärven ja Koukkujärven jätekeskuksiin. Lue Pirkanmaan jätehuollon ohjeistus puutarhajätteen käsittelystä.

Turussa jätekeskukset löytyvät tämän linkin alta.

Yhdessä kohti viihtyisämpää ympäristöä

Näiden kevät- ja kesätoimenpiteiden tavoitteena on varmistaa taloyhtiön ulkoalueiden viihtyvyys ja kunnossapito. Yhteistyöllä ja jokaisen panoksella voimme luoda ympäristön, jossa jokainen asukas voi nauttia viihtyisästä ulkoilmaelämästä.

Lisää samasta aiheesta

Naapurin puolesta kyselen

Mitä teen, jos hissi menee jumiin?

Monet ovat varmasti nähneet, kuinka elokuvissa ja tv-sarjoissa hissi jää jumiin ja hissin oven aukaisua odotetaan välillä tuntikausia. Tosielämässäkin toki sattuu ja tapahtuu, ja joskus tulee tilanteita, joissa hissi on pois käytöstä syystä tai toisesta. Tässä blogipostauksessa käymme läpi yleisimpiä syitä sille, miksi hissi menee jumiin. Lisäksi käsittelemme sitä, miten tulee toimia, jos havaitsee hississä vikatilan.
Lue lisää
Mitä teen, jos hissi menee jumiin?