Siirry pääsisältöön

Löytyykö YH Kotien asuntoja ratikkareitin varrelta?

Aihe: Asunnon hakeminen

Löytyykö YH Kotien asuntoja ratikkareitin varrelta?

Ratikkareitin asuinalueet

Tässä blogipostauksessa pääset tutustumaan ratikkareitin varrella oleviin kiinteistöihin. Kuvauksen lopussa pääset linkin kautta tutustumaan tarkemmin asuntoihin ja laittamaan sinua kiinnostaviin kohteisiin asuntohakemuksen. 

Pysäkki: Santalahti

Tampereen uudistuvaan Santalahteen valmistui keväällä 2021 uusia vuokra-asuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat 26 neliön yksiöistä 70 neliöisiin kolmioihin. Jokaisessa asunnossa on tilava, lasitettu parveke. Keittiön vakiovarusteisiin kuuluu astianpesukone. Yhteisiin tiloihin kuuluvat sauna, kuivaushuone ja pesula. Rantakylänraitti 7 sijaitsee aivan kuuluisan Haulitornin kupeessa. Alikulkusillan kautta pääset nopeasti Pispalan puolelle tunnelmallisille kujille.

Rantakylänraitin asunnot

Pysäkki: Hakametsä

Vuonna 2024 Hakametsä/Kaleva-akselille valmistuvassa Ylämummo 11

Hissillisessä, 8-kerroksisessa talossa on yhteensä 52 asuntoa. Jokaisessa asunnossa on parveke tai terassi. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden käytössä oleva yhteistila, talosauna, lastenvaunu-, ulkoiluväline- sekä irtaimistovarastot. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös pesula ja kuivaushuone helpottamaan arkea. Asunnon läheltä löytyvät kaikki Kalevan palvelut pienen kävelymatkan päästä.

Ylämummon asunnot

Pysäkki: Turtola

Laulunmaankatu 16 on vuonna 2008 rakennettu moderni ja laadukas pienkerrostaloyhtiö, jossa on 37 asumisoikeusasuntoa. Kattava asuntovalikoima tarjoaa yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä neljän ja viiden huoneen asuntoja jokaisen tilantarpeeseen. Taloyhtiö soveltuu hyvin myös lapsiperheille; rattaat kulkevat kätevästi neljäkerroksisessa hissitalossa. Taloyhtiön läheltä, kävelymatkan päästä, löytyy Turtolan kauppakeskus.

Laulunmaankadun asunnot

Pysäkki: Hervantakeskus

Hervannan Kärkikujan asumisoikeusasunnot on rakennettu 2009 ja sijaitsevat aivan Hervannan keskustassa, kauppakeskus Duon vieressä. Asuntoja on yksiöistä kolmioihin, osa saunallisia. Keskeinen sijainti palvelujen tuntumassa tekee arjesta helpon ja sujuvan. Pääset kävellen nopeasti niin Hervannan kauppakeskukseen kuin oppilaitoksiinkin.

Kärkikujan asunnot

Pysäkki: Hervannan kampus

Komea kahdeksankerroksinen ns. mutteritalo on rakennettu vuonna 1997 osoitteeseen Teekkarinkatu 3. Talossa on 37 asumisoikeusasuntoa, jotka ovat tilavia yksiöitä, valoisia kaksioita ja avaria kolmioita, jotka soveltuvat myös pienen perheen kodiksi.

Teekkarinkadun asunnot

Pysäkki: Etelä-Hervanta

Hervannan kaupunginosan vertaansa vailla olevat lähipalvelut ja kaupunkimainen miljöö houkuttelevat useita asukkaita. Vaivaton arki sujuu luhti- ja kerrostaloyhtiö Insinöörinkatu 55:ssä, joka sijaitsee aivan Hervannan palveluiden ytimessä ja ratikkareitin varrella. Vuonna 2001 valmistunut taloyhtiö tarjoaa 90 vuokra-asuntoa monenlaiseen tarpeeseen, aina tilavista yksiöistä kotoisiin kolmen huoneen perheasuntoihin.

Insinöörinkadun asunnot

Pysäkki: Hervantajärvi

Hervantajärven vuokra-asunnot sijaitsevat ratikkalinjan päätepysäkin vieressä. Kiinteistöstä on aivan lyhyt matka myös Hervantajärven uimarannalle sekä Hervantajärven ja Makkarajärven luontopoluille. 

Makkarajärvenkadun asunnot

Lisää samasta aiheesta

Asunnon hakeminen

Asunnon hakemisen opas

Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Seuraavassa oppaassa käymme läpi vuokra-asunnon hakemisen vaiheet sekä kerromme, kuka voi hakea YH Kotien vuokra- ja senioriasuntoja.
Lue lisää
Asunnon hakemisen opas